Help!! Me please 1uzfe won't start i wondering wiring issue

Discussion in 'Wiring' started by tatthep, Mar 1, 2018.

  1. tatthep

    tatthep New Member

    Joined:
    Feb 28, 2018
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Now I have a very big problem my 1uzfe, I am very stressed.
    I connected wire like a diagram and video on YouTube.
    I have a gas pump outside the tank. But not a problem, I wonder why the engine does not work. I check everything is fine,
    fire spark, fuel good
    I saw the teaching of the main wiring to make the engine work.
    1, 2 wire black / red, big and small
    2, 2 wire black / orange, big and small
    3, 1 wire bigblack for starter
    nsw have +
    1 and 2 hookup 12 v +
    ground is good
    The ignitors have ground
    The rest are connected thường.
    Or ecu will crash
    my ecu 26,22,16,26 plug
    Can someone help?
    Everything is ok and ready to start then i switched to crank it's working sound like good but boom 1-2 sec for run try to start again it's not run.
    Before ,the engine run normally. I wondering if cold start do not work while starting will result engine die.? ,now, what i can check?
    all wire coil has fire and fuel pressure normal,i igniters test like method in some channel on youtube i've seen my igniters is work normal and coil, yes same it's work everything ,I suspect the injectors may not work after starting the engine,same like ecu send cut signal to injectors after start

    what happened????, i so sad
    Who can help me i will not forget Obligation
     
  2. Bushwhacker

    Bushwhacker Member

    Joined:
    Mar 5, 2007
    Messages:
    521
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Occupation:
    Carpenter
    Location:
    Wales, G.B.
    Have you connected the small, black STA wire?
    Pair it with the big, black starter wire.
     
  3. tatthep

    tatthep New Member

    Joined:
    Feb 28, 2018
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    no i seen this wire but it's have 2 wire small black ,i don't know which one
     
  4. tatthep

    tatthep New Member

    Joined:
    Feb 28, 2018
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    bushwhacker

    i wanna talk with you about it
    I've check cold start injector it's not work i use tini light test , the light not bright , so i know maybe my problem but i test to hooks up 2 small wire black pair with the bigblack everything same boom 1-2 then die but cold start still wont work, but it still work when i checked, i very very very wonder
     

Share This Page