Lextreme: Lexus-Toyota V8 Forum

Go Back   Lextreme: Lexus-Toyota V8 Forum > V8 Performance Tech > Diagnostic & Repair Tech
Custom Search

Diagnostic & Repair Tech HELP! My car is not running right. All about Natural Aspirated OEM Lexus/Toyota V8 Powertrain. Post your N/A car problems here.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-11-2016, 11:35 AM
MtyMseHarmer MtyMseHarmer is offline
Kinder
 
Join Date: Dec 2005
Location: Topeka
Posts: 9
Default Under Load Issue

When I go for a test drive on my 1UZ swap I have an issue that I can't seem to figure out. Coming out of my house is a slight downhill. I can drive it the tenth of a mile down the slight hill and have full power and RPM's up to redline of 6500 RPM. When I turn around to go back home the slight up hill creates an issue. It has decent power still until I get to 4K RPM. Then it just stops reving or doing anything no matter what my throttle position is. Once the RPM's dip back to idle speed it will rev back up to the 4K. Once it hits that under load issue it continues to do that no matter if the car is under load or not anymore. It seem like something sensor or electrical related and not fuel pressure like I originally thought. Any help is appreciated.
__________________
1982 Toyota Supra w/1UZFE swap
Reply With Quote

Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.